Wednesday, 30 May 2012

cream awet muda-Dogaci apricot under eye and face cream


RM30 -50g
RM50-100g
POSTAGE ADD RM6 UNTUK SEMENANJUNG/RM10 UNTUK SABAH SARAWAK

 PASTIKAN  JIKA ANDA MEMAKAI SEBARANG PRODUCT KECANTIKAN MUKA YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA.STOP 2-3 HARI SEBELUM MEMAKAI PRODUCT KAMI.



PRODUCT INI SESUAI BG SEMUA GOLONGAN PERINGKAT UMUR KERANA IANYA BEBAS KIMIA DAN DARI BAHAN2 SEMULAJADI

TERBUKTI SANGAT BERKESAN BAGI SESIAPA YG MENGALAMI KULIT SENSITIF.

PESAKIT KULIT EKZEMA(GATAL2).

KULIT MUKA BERMASALAH(JERAWAT,RESDUNG)

KULIT MUKA BERMINYAK(BOLEH MENGAWAL MINYAK DI MUKA.KERANA BERASASKAN AIR DAN DAPAT MENYERAP DENGAN CEPAT KE DALAM KULIT MUKA)

KULIT MUKA DAN BADAN TAK SEKATA ATAU KULIT  KERING.BOLEH MELEMBABKAN DAN MERATAKAN WARNA KULIT

UNTUK AWET MUDA.DAPAT MELEMBABKAN KULIT DAN MENJADIKAN KULIT KITA GEBU DAN LEMBAB.

UNTUK MENGHILANGKAN KESAN PARUT2 HITAM DI SEBABKAN JERAWAT JERAGAT,PARUT DEMAM CAMPAK DAN SEBAGAINYA

DAN JUGA UNTUK MENGHILANG GARIS2 KEDUT DI BAWAH MATA DAN KESAN2 HITAM DI BAWAH MATA.

kenape saya suka product dogaci?sbbnya dia bebas bahan kimia dan sahih halal

penemuan denganproduct ni bermula di sebabkan ibu saya.ibu saya mengalami sakit ekzema yang kronik.ekzema ni sejenis sakit kulit.kulit menjadi sgt sensitif dan mengalami kegatalan melampau.semua ini sebabkan oleh fabroid.ibu saya mengidap fabroid dan di sebabkan itu,ibu selalu kekurangan darah.fabroid kan dia selalu period dengan kuantiti yang byk dan lama.macam turun darahkan org panggil.so bila jadi macam tu,terpaksala masuk darah.so bila dah selalu sgt masuk darah org lain dan bercampur2 agaknya dapatla sakit ekzema ni.memang kronik.memang kadang2 saya kesian tgk ibu yang kadang2 sampai tak boleh tdo.makan tu memang sahla berpantang.mula2 tu saya beli product DR11.dahla mahal kan.tapi sbb org kata berkesan beli la jugak.pakai sampai 6 bulan masih tak ok.berkurangla kegatalannya tp x sembuh sepenuhnya.means masih x kering2.gatal tu jenis yg mcm berair.tgn jadi macam bengkak.memang kesianla kat ibu saya.mcm2 ubat dah saya beli tp masih x berkesan.sampaila last 2 weeks kawan kenalkan product ni.mula2 takut jugakla.sbb kulit ibu kan sensitif.so try kat kulit sendiri dulu.rasa memang ok.then,post kat ibu kat trg.baru beberape hari dah dpt reaksi yg positif.yg gatal2 tu hampir kering,dan menggelupas dan kulit ibu jadi lembab.Alhamdulillah.lega sgt dengar.nt blk ganu akhir bulan ni saya update gambo ibu..so just update ni bukan ape,untuk membantu sape2 yg mengalami masalah yg sama dengan saya.lgpun product ni murah je.sgt berbaloi kalo nk cuba.mana tau serasi kan.
Dogaci  apricot under eye and face cream ini dirumus dari 100% ekstrak kernel aprikot, diproses secara tekanan-sejuk (iaitu tidak melibatkan pemanasan haba), maka segala khasiat dan vitamin serta garam galiannya kekal terpelihara, menjanjikan hasil kecantikan sebagaimana yang diperkatakan dan terbukti! Ekstrak kernel aprikot ini kaya dengan gamma linoleic acid (GLA - sejenis essential fatty acids omega-6) yang berfungsi melembap dan mengekalkan keanjalan kulit.

Ia merupakan krim perawatan kecantikan, penyubur, pelembap dan penegang dalam satu bekas! - bertindak memperbaharui sel-sel kulit, menangguh kesan penuaan awal, melembap kulit tanpa kesan berminyak, di samping menegang dan mengetatkan pori-pori kulit. Ia mensekatakan warna kulit, menyamar kesan parut dan menjadikan kulit anda kelihatan kemilau berseri tanpa kesan berminyak,

Dogaci  apricot under eye and face cream ini juga boleh digunakan sebagai alas solekan (menjadikan solekan anda lebih melekap dan tahan lama), bersifat anti-radang untuk merawat masalah minor pada kulit seperti kesan matahari, kulit melepuh terkena api atau air panas, luka kecil dan ekzema.


Dogaci  apricot under eye and face cream boleh memberi manfaat pada semua jenis kulit?


Krim ini bertekstur ringan, mudah meresap ke dalam kulit untuk mengimbangkan kadar lembapan yang serasi mengikut jenis kulit.


Tidak meninggalkan kesan berminyak pada kulit - anda selesa memakainya sepanjang hari.


Satu-satunya minyak asas yang mengandungi vitamin F (vitamin kecantikan) sebagai pemangkin keindahan kulit, berupaya memulih masalah jerawat, kulit cedera dan sensitif serta menampilkan kulit yang halus dan gebu (kesannya sama seperti biotin).


Vitamin F juga boleh menjaga kulit dari ditumbuhi jerawat baru dan mencegah lain-lain penyakit kulit.


Kandungan asid lemak dan vitamin A yang tinggi berupaya merawat masalah kulit yang kering dan sensitif, yang mengalami irtasi kemerahan, kulit yang sedang matang serta kulit yang mengalami kerokan akibat cahaya matahari, kesan pencemaran dan toksik.


Membantu mengekalkan keanjalan, kecerahan dan kelembutan kulit bagi wanita yang melepasi usia dua-puluhan hingga wanita dalam lingkungan tiga-puluhan. Maka, sangat digalakkan untuk menggunakan krim ini bermula usia 25 tahun. Jaga dari awal, lebih bagus kan?


Menghilangkan kesan regangan (stretch marks) selepas proses kehamilan yg panjang. Urut perlahan-lahan ke perut, punggung dan peha. Untuk mencegah atau mengurangkan kesan regangan, seeloknya amalkan krim ini setiap hari sewaktu hamil selepas kandungan memasuki empat bulan.


Cara Guna Dogaci  apricot under eye and face cream


Untuk kegunaan siang dan malam. Selepas cuci muka dan pakai penyegar, usapkan krim ini rata-rata secara perlahan-lahan ke seluruh wajah anda. Pastikan krim meresap sepenuhnya ke dalam kulit supaya tindakan pembaharuan sel-sel kulit melalui bahan-bahan semulajadi ini dapat berfungsi sebaiknya.


Kegunaan pada waktu pagi / siang, perlu ditambah dengan penggunaan sunblock yang bersesuaian dengan cuaca negara kita (the higher the SPF always the better ye.. ok?)


Kandungan D*g*ci P*re *pri*ot U*der *ye & F*ce C*eam bebas-kimia, bebas-racun, bebas-logam, bebas-hidrokuinon, bebas-lemak haiwan - semestinya halal, bersih dan bermutu antarabangsa, dipercayai sejak sekian lama oleh masyarakat Eropah. Selamat untuk kegunaan harian.





TESTIMONIAL ADALAH SAYA SENDIRI

SEBELUM PENGGUNAAN PATI DELIMA +OLIVE OIL SOAP+APRICOT CREAM

26 may 2012...20 DAYS


SILA REFER LABEL TESTIMONIAL UNTUK PICTURE2 TERKINI.

PANTAS BERKESAN DAN MENJIMATKAN

1 comment:

  1. bagus keterangan produk tu tp kenapa x cuba olah sikit2 supaya nampak berbeza.. ini sebiji2 dicopy dr my blog.. kenapa u x minta keterangan produk dr importer? ini i buat sendiri, i cari maklumat merata2 tp u senang2 je copy mcm ni..
    u jual murah.. it's ok.. tolong delete description bawah tu.. it's my article, my originality..

    ReplyDelete